Парк Хотел Пирин – Сандански

Хотели в Сандански, оферти, информация

   ян. 02

Гранд Рояле Апартаментен Комплекс & СПА

За курорт Банско може да се изпушат книги, но главно той оставя най-силни впечатления с гостоприемното отношение на хотели и възможностите за упражняване на множество спортове, развлечения и релакс.

http://www.grandroyale.bg/html/bg/home.html

Сред това, което може да се усети в Банско, Гранд Рояле Апартаментен Комплекс & Спа – Банско изпъква с атрактивни предложения за семейна почивка, възможности за организиране на фирмени мероприятия, почивка и релакс, забавления и лукс за всяка възраст.

Разположението на Гранд Рояле Апартаментен Комплекс & Спа – Банско недалеч от кабинков лифт, а това го нарежда сред най-предпочитаните места в курорта.

По отношение настаняване, Гранд Рояле Апартаментен Комплекс & Спа предоставя избор измежду 133 помещения, сред, които двойни стаи, апартаменти с по една или две спални отделения, студиа. Капацитета на хотела дава избор за стаи и настаняване на двойки, семейства с повече членове, както и приятелски компании и богат избор. Всяко от местата за настаняване в Гранд Рояле Апартаментен Комплекс & Спа – Банско е оборудвано с модерни технологии и предоставя възможност за просторни стаи. Всяка от тях е оборудвана с телевизори, мини бар, сейф, локална отоплителна инсталация, телефон, интернет, кабелна телевизия.

За всички туристи и отседнали в Гранд Рояле Апартаментен Комплекс & СПА – Банско изобилие от развлечения, сред, които ски писти, туристически маршрути, СПА процедури. Последните, от които могат да се усетят в СПА центъра към хотела. Предлагат се парна баня, масажи, сауна и джакузи, а за привържениците на добрата форма, фитнес център е изцяло на разположение.

При нужда от провеждане на различни и по-големи като обем мероприятия и събирания, свързани с бизнес характер и други, Гранд Рояле Апартаментен Комплекс & Спа – Банско разполага с голяма конферентна зала от 200 места.

По отношение на самият курорт Банско е подготвил десетки места за разглеждане, от които – Исторически музей; Велянова къща; Белината къща и музей „Неофит Рилски“; Дом музей „Никола Вапцаров“; Църквата „Света Троица“; Църква „Света Богородица“; Сирлещова старинна къща; Тодева/ Буйнова старинна къща; Паметник на Паисий Хилендарски и други.

Това, което най-силно ще развълнува посетителите на Банско не се свежда до едно и две неща. Това е всичко, което може да получат туристите, а именно микс от приятни изживявания.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.