Парк Хотел Пирин – Сандански

Хотели в Сандански, оферти, информация

   Ное. 01

Околосветско из тайните на Оливия Палермо за безупречна външност

Красавицата известна от реалити формата „The Сity“ е млада и винаги изглежда зашеметяващо. Те е идол за много съвременни жени и мечта и блян за безброй мъже по света.

Американката Оливия се радва на безупречната си визия и винаги може да я видите в очарователни тоалети, излъчващи елегантност и загадъчен сексапил. Всичко това младата хайлайфка постига напълно сама, без помощта на стилисти, но не бива да се пренебрегва и факта, че има съвършено тяло, а това я прави и много фотогенична.

Оливия е родом от Манхатън и типично по нюйортайнски стил е сред много следените личности. Често попада в обектива на папараци, журналисти и фотографи. Работи за списанието Elle, а по образование е интериорен дизайнер. Основно страстта й е насочена към изтънченост и естетика в облеклата.

Днес е популярна главно с модата по сайтовете, които всеки млад човек разглежда. От тях може да се научите кое и как да съчетавате и купувате: https://fashioncolors.bg/online-moda/damska-moda/с-какво-да-съчетаете-любимите-си-дънки.

В сравнение между реалната картина и художествената илюзия трудно може да се направи разлика, но въпреки това самата Оливия непрестанно завоалира нови хоризонти.

В собствения си стил Оливия Палермо вмъква изящни елементи на семпла и изтънчена елегантност с контур на силна женственост: https://fashioncolors.bg/dreha/damski-drehi/рокля-гери-лилаво. Кокетността в облеклата на Палерно не липсва, а дори най-малкият детайл е прекрасно пресъздаден по всяка извивка от тялото й.

Самата красавица от Ню Йорк споделя, няколко тайни за безупречната си визия и те са:

  1. От какво вдъхновява стила си Оливия Палермо? – два са основните акцента в облеклата на Оливия. Единият е заимстван от мъжката мода и конкретно Шанел, а другият от стайлинг стила на Скот Шуман, който според самата нея е истински и неподправен.
  2. Аксесоарите са водещи за визията на Палермо – самата тя признава, че без обувки и очила не може. За нея не дрехата, а именно те я правят блестяща и така зашеметяваща.
  3. За любима своя придобивка Оливия посочва първата си чанта от Hermes Birkin. Красавицата се изненадва и обича да размишлява над това, което прави модата: с всеки и на еволюцията, която позволява това да е реалност.

 

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.